Senioren ondersteunen: is dat misschien iets voor u?

Hebt u misschien voor uw eigen ouders gezorgd? Hebt u met hen de verschillende fasen van het ouder worden doorlopen? Gaat u weleens met een senior naar de huisarts of het ziekenhuis? Helpt u senioren bij praktische zaken in en om het huis? Bent u soms een metgezel of biedt u een luisterend oor? In die gevallen doet u wat onze CAREGivers ook doen. Onze thuisservices omvatten onder andere deze activiteiten. Ze zijn bedoeld om het leven van senioren aangenamer te maken en hen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en leven in hun eigen vertrouwde omgeving.

Plezier en toewijding

Wij zijn continu op zoek naar medewerkers die deze thuisservices met plezier en toewijding willen uitvoeren. Wij zoeken vooral mensen die plezier beleven in het omgaan met senioren, die gevoel hebben voor de doelgroep en die van betekenis willen zijn voor een ander. Wij hanteren geen leeftijdsgrenzen. Wij zijn ervan overtuigd dat vooral mensen van 50+ en vitale senioren zelf de nodige levenservaring hebben om na het volgen van ons trainingsprogramma als CAREGiver aan de slag te gaan. Maar ook jongere medewerkers zijn bij ons van harte welkom. Medische kennis of medische ervaring is niet vereist, omdat wij niet-medische diensten leveren, zoals metgezelschap, hulp in en om het huis en persoonlijke verzorging.

Persoonlijke kwalificaties
Om het mooie werk als CAREGiver te kunnen doen, moet u beschikken over de volgende kwalificaties ofwel eigenschappen en vaardigheden:

  • u gaat met respect om met senioren, hun familie en hun eigendommen
  • u weet zich aan te passen aan verschillende leefomgevingen en locaties
  • u bent fysiek in staat licht huishoudelijk werk te doen
  • u hebt een geldig rijbewijs, omdat het kan vóórkomen dat u samen met of voor uw klant boodschappen doet of voor zijn of haar vervoer moet zorgen.

Training en persoonlijk ontwikkeling
Zoals u als CAREGiver een persoonlijke relatie opbouwt met uw en onze klanten, zo bouwen wij een persoonlijke relatie op met u. Wij willen ook dat deze baan een verschil maakt in uw leven, en daarom bieden wij:

  • training en permanente ondersteuning
  • flexibele werktijden
  • betekenisvol werk
  • goede verdiensten.

Als u voor onze klanten werkt, vinden regelmatig feedbackmomenten plaats tussen u en het lokale supportteam. Ook zijn er gedurende het jaar vaste momenten van samenkomst om te praten over persoonlijke ontwikkeling, en om met collega's op een leuke en gezellige manier samen te zijn en ervaringen uit te wisselen.

Spreekt het u aan om als CAREGiver aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct bij een van onze vestigingen.

 

CAREGivers aan het woord