Onze mensen

Home Instead Thuisservice Arnhem

Het Support Team van Home Instead Arnhem is enthousiast en ambitieus, en werkt vol energie samen met de CAREGivers  om ons doel te bereiken: senioren van Arnhem en omstreken zo lang mogelijk prettig thuis te laten wonen, ook als dat niet meer zo makkelijk gaat, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie.

Klant-coördinator

Klant-coördinator

Mathilde Mulder besloot een nieuwe stap te maken na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de geestelijke gezondheidszorg. Sinds september 2020 maakt Mathilde deel  uit van het Support Team van Home Instead Arnhem.  Als HBO-verpleegkundige klant-coördinator is ze samen met collega Laura verantwoordelijk voor  het bespreken van de klantwensen, het vinden van de juiste CAREGiver, het ondersteunen van de CAREGivers bij hun werk en het controleren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Mathilde: “Ik gun het iedereen zo lang mogelijk in je eigen huis, in je eigen  omgeving  te blijven wonen, omdat mensen daar het meest gelukkig zijn.”

Klant-coördinator

Klant-coördinator

Laura Terhorst werkt  sinds maart 2020 als klant-coördinator bij Home Instead Arnhem. Na haar opleiding HBO verpleegkunde heeft Laura ervaring opgedaan als wijkverpleegkundige. Als klant-coördinator is Laura, samen met collega Mathilde Mulder verantwoordelijk voor het bespreken van de klantwensen, het vinden van de juiste CAREGiver, het ondersteunen van de CAREGivers bij hun werk en het controleren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Laura: “Home Instead is een mooie organisatie, waar ik met veel plezier voor werk. Aandacht en persoonsgerichte zorg zijn voor mij belangrijke waarden, die ik in mijn werk bij Home Instead goed kwijt kan.“

Directeur

Directeur

Edwin van Houten startte in december 2019 Home Instead Thuisservice Arnhem. Een persoonlijke ervaring met een vader met dementie en de wens om een maatschappelijk relevante activiteit te ondernemen lagen hieraan ten grondslag. Samen met collega’s Mathilde en Laura vormt Edwin het Support Team.

Edwin: “Bij Home Instead werken mensen die energie krijgen van het blij maken van anderen. Het is een voorrecht en een groot plezier om deel uit te maken van deze groep collega’s.”

REALISATIE WEBSITE ANEKIO