Home Instead Thuisservice Arnhem en omstreken

Het werkgebied van onze Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Arnhem e.o. omvat de plaatsen Arnhem, Elden, Schaarsbergen, Renkum, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Wolfheze, Oosterbeek en Rozendaal.

Staat de plaats die u zoekt er niet bij? Informeer dan naar onze mogelijkheden.

Ons contactadres:
Home Instead Thuisservice Arnhem e.o.
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

U kunt contact met ons opnemen via:
T. 026 3036080
E. info.arnhem@homeinstead.nl

Menzis Zorgkantoor

Het werkgebied van HIT Home Instead Thuisservice Arnhem en omstreken valt onder Zorgkantoor Arnhem uitgevoerd door Menzis.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Als u een Wlz indicatie van het CIZ heeft, dan heeft u ook recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuning is vooral gericht op de versterking van uw positie, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken over uw zorg. Een cliëntondersteuner staat naast u, denkt mee (los van alle partijen) en betrekt waar mogelijk uw sociale netwerk (bijvoorbeeld familie, mantelzorgers en vrijwilligers) bij het zoeken naar oplossingen. De cliëntondersteuner is ook goed op de hoogte van het zorgaanbod in uw buurt. 

Er zijn verschillende onafhankelijke cliëntondersteuners actief. Op de website van zorgkantoor Menzis staat vermeld welke cliëntondersteuner actief is in uw regio met de bijbehorende contactgegevens, klik hier. Mocht u vragen hebben over de cliëntondersteuning, dan kunt u contact opnemen met het Menzis zorgkantoor via het contactformulier.

Cliëntenvertrouwenspersoon

Iemand met een verstandelijke beperking of met een psychogeriatrische aandoening die onvrijwillige zorg krijgt, heeft op grond van de Wet zorg en dwang recht op ondersteuning van een cliëntenvertrouwenspersoon. De cliëntenvertrouwenspersoon ondersteunt in het proces van omgaan (met onvrede) over geboden onvrijwillige zorg, opname of verblijf.

Home Instead levert geen onvrijwillige zorg en biedt geen verblijf, maar vindt het wel belangrijk om te informeren over de mogelijkheid van een cliëntenvertrouwenspersoon. Op de website van zorgkantoor Menzis kunt u hier meer over lezen, klik hier.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO