“Zo maakt CAREGiver Edith de gewone momenten bijzonder!”

Onze CAREGivers doen er alles aan om juist de gewone momenten bijzonder te maken. Thuis in de eigen omgeving kunnen er zoveel speciale momenten worden georganiseerd, dat weet ook CAREGiver Edith. Één van haar klanten was dol op uiteten gaan en toen dat niet meer mogelijk was, vanwege gezondheidsredenen, wist Edith een oplossing; “We halen het restaurantje naar huis toe!”

“Ik zou voor de klant en haar vriendinnen koken! Gewoon thuis, maar dan net even anders. Een mooi gedekte tafel, 4 gangen en dat allemaal met 3 vriendinnen. Je had haar gezicht moeten zien, toen ze haar vriendinnen belde en in geuren en kleuren vertelde dat haar huis een restaurant zou worden en dat ik zou koken en bedienen! HEERLIJK!!”

Zelf aan de slag als CAREGiver?
Wil je zelf ook hét verschil kunnen maken in het leven van senioren? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die vanuit hun hart het leven thuis een stukje mooier, comfortabeler en veiliger willen maken. Bekijk hier onze vacatures en wie weet ga jij straks met net zoveel plezier aan de slag als Edith!

Benieuwd naar de kracht van onze andere CAREGivers?
CAREGiver RinyCAREGiver Corinne en CAREGiver Charlotte delen graag hun verhaal!

REALISATIE WEBSITE ANEKIO