Zo weet CAREGiver Maartje met een persoonsgerichte benadering een enorm verschil te maken in het leven van haar geliefde klant

‘Bij ons gaat het om u’ ook wanneer de situatie moeilijker is of wanneer onze CAREGivers in een andere woonsituatie op bezoek komen, zoals bijvoorbeeld in het verpleeghuis. Zo weet CAREGiver Maartje met een persoonsgerichte benadering een enorm verschil te maken in het leven van haar geliefde klant, Anneke. 

“Bij aankomst in het verpleeghuis schuif ik de gordijnen open, doe het raam op een kier en zet de CD-speler aan’’, vertelt CAREGiver Maartje. “Direct wordt Anneke wakker, ze was in slaap gevallen voor de televisie. Ik schakel het kinderprogramma uit en zet de CD-speler wat luider. Anneke lacht en reageert op de muziek door met haar armen te zwaaien als een ware dirigent. Het is zo leuk om te zien wat muziek met haar doet, nog even een half uurtje naar buiten en dan nemen we met een grote glimlach afscheid. Tot de volgende keer!”

Een prachtig voorbeeld van hoe een situatie met de juiste aandacht en creativiteit kan worden omgebogen naar iets bijzonders. 

Zelf aan de slag als CAREGiver?
Wil je zelf ook hét verschil kunnen maken in het leven van senioren? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die vanuit hun hart het leven thuis een stukje mooier, comfortabeler en veiliger willen maken. Bekijk hier onze vacatures en wie weet ga jij straks met net zoveel plezier en passie aan de slag als CAREGiver Maartje.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO