Home Instead Thuisservice Alkmaar heeft tijd en aandacht voor senioren

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Alkmaar ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

Alkmaar – Op 1 juni 2019 is Marco Groffen, als mede-initiatiefnemer, de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Alkmaar gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Bergen. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Eigen onderneming

Marco Groffen vertelt: “Wanneer ik met anderen praat over de Home Instead dienstverlening, merk ik vaak een opluchting: wat fijn dat deze mogelijkheid er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die met zorg én welbevinden te maken heeft? Bij Home Instead Thuisservice Alkmaar dus. Het is onze missie om voor elke klant de juiste CAREGiver te vinden. Iemand met wie het klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Doordat het steeds dezelfde persoon is die bij u thuiskomt,”

Wij komen op de momenten wanneer het de klant het beste uitkomt. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging.

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!