Home Instead Thuisservice Breda en Etten-Leur

Wij vinden het belangrijk dat u de regie heeft, dat u bepaalt hoe wij u kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen. U bepaalt welke ondersteuning u wilt , op het moment dat u wilt en door de CAREGiver die u wilt! Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij mijn oma heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het was dat zij zo lang mogelijk in haar vertrouwde omgeving kon blijven, haar thuis, daar waar haar herinneringen lagen. Wij willen zorgen dat u zo lang als mogelijk thuis kan blijven wonen op een voor u zo prettig en veilig mogelijke wijze. Zo ondersteunen wij niet alleen u, maar ook uw dierbare naasten. Ons doel is uw welbevinden vergroten.

In mijn werk als personeelsmanager stonden mensen altijd centraal. Mensen zijn de belangrijkste schakel in persoonlijke dienstverlening. Binnen Home Instead staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen en een veilig thuisomgeving. Dat is waar ik mij voor meer dan 100% wil inzetten!

In Breda & Etten-Leur kunt u op ons rekenen!

Wendy van Liere, directeur Home Instead Thuisservice Breda & Etten-Leur

REALISATIE WEBSITE ANEKIO