Home Instead Thuisservice Delft e.o.

Bij Home Instead Thuissservice Delft en omgeving ondersteunen we mensen in hun vertrouwde omgeving, zodat ze (veel) langer thuis van het leven kunnen blijven genieten. Ouder worden betekent kennis en ervaring, van betekenis kunnen zijn voor anderen. Maar ouder zijn en nog ouder worden kan ook ongemakken met zich meebrengen. Senioren kunnen zorgen hebben zoals afhankelijkheid, verwardheid of beperkingen, maar ook eenzaamheid. De juiste ondersteuning verbetert veelal de kwaliteit van leven. Bij juiste ondersteuning bedoel ik persoonlijke aandacht in de relatie en vertrouwen.

Belangrijk in dit werk vind ik dat we in acht nemen wat de senior wel kan, de aanwezige zelfstandigheid en de eigen regie is altijd het vertrekpunt. Dat zijn voorwaarden om de zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. In ons werk zorgen wij ervoor dat mensen thuis zelfstandig willen en kunnen wonen. Thuis is meer dan alleen een eigen woning, het is vooral geborgenheid en veiligheid ervaren in het eigen huis. Bij Home Instead Thuisservice Delft en omgeving ondersteunen wij mensen in de vertrouwde omgeving, zodat ze veel langer thuis van het leven kunnen blijven genieten.

Home Instead verleent diensten die gericht zijn op het dagelijkse leven. Wij doen dat op persoonlijke wijze, op basis van een relatie met u. CAREGivers die bij ons werken willen u graag ondersteunen, zij tonen oprechte interesse in het verhaal achter u als klant. Onze CAREGivers worden door ons getraind en ingezet op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Bij Home Instead Thuisservice Delft e.o. ons kunt u zelf kiezen wanneer u de juiste ondersteuning wilt, wat de juiste ondersteuning is en door wie u de ondersteuning wilt ontvangen.

Een CAREGiver van Home Instead Thuisservice ondersteunt u zoals u wenst, zowel vanaf 1 uur tot en met 24 uurs zorg. Door persoonlijke zorg af te stemmen op u, onderscheiden wij ons van de huidige thuiszorg. De Delftse vestiging levert persoonlijke thuisservice op maat in de regio’s Delft, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Klapwjk, Delfgauw, Westland, deel van Den Haag en Leidschendam – Voorburg.

Elles Goedhart, directeur Home Instead Thuisservice Delft e.o.