Deze CAREGivers hebben met succes de basistraining afgerond!

Terug naar overzicht

Maak kennis met de nieuwe CAREGivers van Home Instead Thuisservice Den Haag! Na een tweetal dagdelen hebben zij de basistraining afgesloten. Met frisse energie zijn zij klaar om het verschil te maken bij senioren thuis in de gemeente Den Haag!

CAREGiver Trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit: Opbouwen van een werkrelatie, het proces van ouder worden, omgaan met dementie, veiligheid in- en rondom huis en levensreddend handelen. Op deze manier leren we onze CAREGivers in spé hoe ze met verschillende situaties om kunnen gaan, ook wanneer de omstandigheden moeilijker zijn.

De training was voor mij erg interessant. Op deze manier weet ik nog beter wat er van mij wordt verwacht als CAREGiver. De trainingsdagen waren super ontspannen mede door de duidelijke uitleg en de vriendelijke houding van de trainers. Het voelde als een fijn collegiaal samenzijn.

 - CAREGiver Eveline (tweede van links op de foto) 

 

De juiste support

De CAREGivers zijn voor ons de belangrijkste schakel in onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat ze intrinsiek gemotiveerd zijn en optimaal worden ondersteund bij hun werkzaamheden.  Daarom staat het Supportteam 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om hulp te bieden wanneer dat nodig is.

Liefdevolle ondersteuning zoals je die zelf graag zou willen krijgen

Met elkaar werken we iedere dag aan hetzelfde doel. Het mogelijk maken dat senioren zo lang mogelijk op een comfortabele, veilige en liefdevolle manier thuis kunnen blijven wonen. Op een wijze zoals je zelf ook graag oud zou willen worden.

Mijn baan als CAREGiver sluit perfect bij me aan! Ik heb echt de drang om te zorgen. Door mijn behulpzame en geduldige karakter kan ik nu het leven voor senioren thuis prettiger maken. 

 - CAREGiver Eveline (tweede van links op de foto)

 

Wil jij ook net als Eveline het verschil maken in de wereld van ouderenzorg?

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe CAREGivers! We vertellen je hier graag meer. 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.