Tevreden medewerkers zijn de drijvende kracht van Home Instead Thuisservice

Terug naar overzicht

Medewerkers van Home Instead Thuisservice waarderen hun werk met een 8,4. Maar liefst 96% beveelt de eigen organisatie aan als werkgever. Dat is voor de sector zorg en welzijn bijzonder hoog. Zeker in deze tijd waarin extra veel gevraagd wordt van medewerkers als gevolg van COVID-19. De cijfers zijn gebaseerd op een jaarlijks onderzoek dat is uitgevoerd door feedbackonderzoeksbureau Starred bij 2.300 medewerkers door heel Nederland. 


Aan het onderzoek heeft meer dan 80% van de medewerkers van onze thuiszorgorganisatie landelijk meegedaan. De resultaten van dit jaar zijn nog beter dan bij de vorige meting, waarvan de resultaten al uitzonderlijk hoog waren. De medewerkers herkennen zichzelf in de koers van de organisatie. Zij ervaren waardering, voldoende ondersteuning en zij werken plezierig samen. Ook halen zij voldoening uit het werk doordat zij de tijd hebben voor persoonlijke aandacht voor de klant. En zij hebben het gevoel bij te kunnen dragen aan een hoger doel. Van de medewerkers ervaart 94% echt een verschil te kunnen maken in het leven van vele senioren, in een tijd waarin dit niet meer zo vanzelfsprekend is. 

Trots 

Tevreden medewerkers zijn de drijvende kracht achter een succesvolle organisatie. “Ik ben waanzinnig trots dat we dit resultaat met elkaar hebben bereikt. Keer op keer blijkt dat we met ons bedrijf en de betrokken medewerkers bijzonder mooie resultaten weten te behalen. We zijn er niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we niemand uit het oog verliezen. We blijven doen waar we goed in zijn: persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning bieden, zowel praktisch als emotioneel”, licht Tim Schwencke, directeur van Home Instead Thuisservice Den haag, toe. 91% van de medewerkers geeft aan er trots op te zijn om voor Home Instead te werken.

Ouderen zo lang mogelijk thuis

Medewerkers bij Home Instead zijn echte ambassadeurs van de organisatie. Met persoonlijke aandacht en een andere kijk op ouder worden, dragen zij bij aan de missie om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit doen zij in samenspraak met de mantelzorgers om ook hen zo veel als mogelijk te ondersteunen.

“Ik ben heel blij dat ik Home Instead gevonden heb en ik werk met heel veel plezier. Het voelt als zoveel meer dan werken. Ik geniet elke dag en de voldoening is heerlijk!” - Quote medewerker

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.