Wil jij hét verschil kunnen maken in het leven van senioren? Word CAREGiver bij Home Instead Thuisservice Den Haag!

Terug naar overzicht

Stel je eens voor dat je iedere dag het leven van senioren een stukje comfortabeler, veiliger en gezelliger kan maken. Je krijgt de tijd en ruimte om écht vanuit je hart te kunnen werken en een verschil te kunnen maken in de wereld van ouderenzorg als CAREGiver!

Wat doe je als CAREGiver?

Als CAREGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij de daginvulling, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken, bij het doen van boodschappen, licht huishoudelijk werk en hulp bij persoonlijke verzorging.
Wanneer je CAREGiver bent kun je doen waar je écht goed in bent en waar je hart ligt, mede doordat de Supportteams de administratieve taken uitvoeren. Daardoor is er de tijd en ruimte om de klant een fijne ervaring in de dagelijkse bezigheden in en om huis te geven. Als CAREGiver geven we je voldoende tijd zodat jij je in alle rust kunt verdiepen in de klant en een luisterend oor en een helpende hand kunt bieden.

Ga jij uit van wat de klant nog wél kan?

Ben jij iemand, die het geven van liefdevolle en oprechte ondersteuning in de thuissituatie, de normaalste zaak van de wereld vindt? Ga jij uit van wat de klant nog wél kan? Ben je in staat met jouw levenservaring, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze klanten op te bouwen? En ben je flexibel inzetbaar? Dan past deze afwisselende functie als CAREGiver bij Home Instead Thuisservice Den Haag wellicht bij jou!

Waar kun je op rekenen?

  • Vaste klanten die bij je passen wat betreft interesse en levenswijze.
  • Klanten (en familie) die zelf de regie nemen en graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.
  • Leuke, jonge en open organisatie, waar aandacht voor je is en naar je wordt geluisterd. De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Doormiddel van het diverse trainingsaanbod.
  • Een vast contract met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal uren. Waarbij het aantal uren afhangt van je inzetbaarheid en flexibiliteit.

Wat doen we anders?

  • Omdat de klant het tijdstip bepaalt, verleen je op afgesproken tijden de zorg. We werken zonder zorgroutes.
  • In overleg met de klant verlenen we minimaal één uur zorg, dus geen korte gehaaste zorgmomenten bij ons.
  • Doordat wij niet-medische zorg bieden, voeren we geen risicovolle en voorbehouden handelingen uit.

Heb je interesse om als CAREGiver aan de slag te gaan? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Ruime levenservaring is een grote pre. Voordat je start als CAREGiver, volg je een onze Basistraining. Zodra je bij je eerste klant aan de slag gaat, bieden wij je een arbeidscontract aan. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Ben je geïnteresseerd in een (parttime) baan als CAREGiver? En ben je ook in de avonden, nachten en weekenden flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu! Meer informatie over de functie vind je hier (open/download pdf).

Solliciteer nu

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.