Home Instead Thuisservice Deventer Lochem Zutphen

Wij maken het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Met u kijken we naar uw mogelijkheden en waar u ondersteuning bij wil hebben. Wij geloven dat ieder mens zijn keuzes mag maken, juist ook als ondersteuning nodig is.

Wij bieden die ondersteuning zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Samen met onze hiervoor door Home Instead getrainde CAREGivers staan wij voor thuisservice van hoge kwaliteit. Ons credo is: “Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil”.

Eric heeft een HRM/Bedrijfskundige achtergrond en heeft brede managementervaring waaronder ca 10 jaar in de ouderenzorg. Doret is haar hele werkzame leven al actief in de zorg (ambulance-, ouderen- en ziekenhuiszorg) van uitvoerend tot management en is gefocust op het welbevinden van haar cliënten.

Onze achtergronden en wie we zijn maken dat we elkaar als echtpaar en als collega’s goed aanvullen. Eric zal zich vooral bezig houden met de algemene bedrijfsvoering, strategische contacten en marktontwikkeling. Doret zal zich vooral richten op het directe klantencontact en het informeren van de operationele verwijzers. Het welbevinden van klant en medewerker is hun gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Eric van Putten en Doret Geutjes, directie Home Instead Thuisservice Deventer Lochem Zutphen

REALISATIE WEBSITE ANEKIO