Zorgkaart Nederland Home Instead

Terug naar overzicht

Een 9,2 dat is ons gemiddelde rapportcijfer op Zorgkaart Nederland uit ruim 900 waarderingen! Een mooie bevestiging dat thuiszorg wel degelijk anders kan. Met tevreden medewerkers die kunnen werken vanuit hun hart. Waar de CAREGivers met voldoende tijd en aandacht het verschil kunnen maken bij senioren thuis. Het blijvend groeiend aantal waarderingen laat zien dat de behoefte groot is en dat zowel de zorgvrager als de samenwerkingspartners ons weten te vinden. Dankzij Zorgkaart Nederland krijgt zowel de zorgvrager als de zorgprofessional een eerlijk beeld van de ondersteuning thuis. Waarderingen die goud waard zijn! Mede dankzij deze waarderingen is het mogelijk om nog beter op de klantwens in te spelen. Vandaag en in de toekomst. Omdat zorg niet alleen anders kan maar ook anders moet. Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien! Benieuwd naar de onlangs geschreven waarderingen? We zetten er graag een aantal voor je op een rijtje!

Waardering van familie voor Home Instead Thuisservice Nijmegen

We hebben Home Instead gevraagd om onze tante activiteiten aan te bieden die beter bij haar leefpatroon passen dan de mogelijkheden die de reguliere zorg heeft. De CAREGivers waren creatief en betrokken in het zoeken naar waar mijn tante van kon genieten en rapporteerden daarover zorgvuldig.”

 

Waardering van familie voor Home Instead Thuisservice Amsterdam

“Mijn tante van 90 met lichte dementie werd verzorgd door een vast team van medewerkers Veel geduld was nodig, maar soms ook wat meer daadkrachtig optreden. Dat ging goed. Ook in de Corona-periode met uitval van medewerkers is er prima geanticipeerd. Ik ben erg tevreden over Home Instead Amsterdam.”

 

Waardering van familie voor Home Instead Thuisservice Midden-Limburg

“Op advies van de casemanager Dementie hebben we als kinderen van een moeder met een dementie Home Instead ingeschakeld. Zij hebben gezorgd voor een perfecte match. Afstemming daarover en tussentijds contact was steeds even goed en prettig.”

 

Waardering zoon/dochter voor Home Instead Thuisservice Midden-Brabant 

“Erg tevreden over de service en inzet van de Home Instead-medewerkers; zowel de communicatie met het kantoor als met de medewerkers zelf verliep prettig en vlot. Mijn vader heeft de persoonlijke aandacht van de medewerkers bijzonder gewaardeerd!”

Ben je benieuwd naar alle waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.  

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.