Onze franchiseondernemers combineren ondernemerschap met affiniteit voor senioren

Home Instead Thuisservice is een Nederlandse franchiseorganisatie met een heel aantal zelfstandige franchiseondernemers en joint venture partners. Zij krijgen van ons, de franchisegever, ondersteuning op het gebied van opleidingen, automatisering, marketing, bedrijfsvoering, personeelsbeleid, benchmarking en inkoop van middelen en diensten. Wij selecteren onze franchiseondernemers op zorgvuldige wijze. Zij kenmerken zich stuk voor stuk door ondernemerschap, affiniteit met senioren en een dienstverlenende instelling: onze kernwaarden.

De keuze voor het franchisemodel is ingegeven doordat het een optimale combinatie mogelijk maakt tussen lokaal ondernemerschap, nationale ondersteuning en wereldwijde ervaring. Dus geen hiërarchische, logge organisatie met managementlagen die alleen maar geld kosten en niets toevoegen. Gewoon: lokale zorgondernemers die betrokken zijn bij de lokale samenleving en een direct belang hebben bij tevreden klanten.

Eind 2011 hebben de zorgondernemers Eric Kindt, Laurens de Goeij en Bas Steenbergen het concept onder de naam Home Instead Thuisservice in Nederland geïntroduceerd. Daarmee willen zij voorzien in een groeiende behoefte van senioren in Nederland aan individuele, op maat gemaakte, niet-medische dienstverlening om zo lang als mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Begin 2012 is gestart met de eerste eigen vestiging in de regio Zuid-Kennemerland. Per 1 januari 2013 startte de eerste franchisevestiging in Nijmegen, gevolgd door vestigingen in Zeist, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Arnhem, Amsterdam, Delft, Den Haag, DeventerLochemZutphen, Midden-Limburg, Breda & Etten-Leur, Amstelland, Apeldoorn, ’t Gooi, Alphen aan den Rijn en Ede-Wageningen e.o. Home Instead Thuisservice wil de netwerkorganisatie de komende zes jaar laten uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk. Home Instead Thuisservice is inmiddels erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Meer lezen over het franchiseondernemer profiel.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO