Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost

Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Zodat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen, juist wanneer dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Om u de ondersteuning te geven die u nodig heeft, gaan wij zorgvuldig op zoek naar de CAREGiver die het beste bij u past en om u geeft.

“De CAREGiver die bij u past”
Een vast gezicht, op voor u geschikte momenten, voor ondersteuning aan u of uw mantelzorger dat is wat wij bieden. Hierbij kunt u onder andere denken aan: hulp bij persoonlijke verzorging, begeleiding of er gewoon zijn. Maar dat kan ook zijn samen boodschappen doen, koken en/of eten, een spelletje spelen of een goed gesprek. Hierbij vinden we het belangrijk om te kijken naar wat u wél kunt. En juist daarin zijn we flexibel.

“Denken in mogelijkheden”
Wij zijn er voor u vanaf 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Met onze professionele ervaring in de ziekenhuiszorg en bij zorgverzekeraars, alsook persoonlijke ervaring als mantelzorger, hebben wij een brede kijk op zorg die verder gaat waar reguliere zorg vaak eindigt. Dit is de reden dat wij met Home Instead Friesland Zuid-Oost zijn gestart, zodat u zich langer thuis kunt voelen in uw eigen huis.

“Ondersteuning voor u en uw naasten in uw vertrouwde omgeving”
Graag denken wij met u mee hoe we u en uw naasten het beste kunnen ondersteunen en adviseren bij het regelen van goede zorg. 

U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen waar en wanneer u maar wilt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

“U bepaalt en houdt de regie”
U kunt ons bereiken op 0512-222114, 06-41775117 of stuur een e-mail naar info.frieslandzo@homeinstead.nl

Aarzel niet en neem contact met ons op! 
Willem Jan Ponsen & Femke Verheijen

REALISATIE WEBSITE ANEKIO