Er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk. Bij Home Instead Thuisservice staan we klaar om u te adviseren en te ondersteunen binnen het stelsel van wetten en financieringen gericht op zorg thuis. We denken met u mee. Persoonlijke dienstverlening en aandacht staan hierbij altijd voorop.

Wij zijn inzetbaar met een zorgindicatie in zorg in natura of PGB via Wlz of Wmo indicatie. Tevens bieden wij mantelzorgondersteuning via uw aanvullende verzekering. Bent u aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis, Interpolis of ProLife dan kunt u ons inzetten voor mantelzorgondersteuning. Afhankelijk van de hoogte van uw aanvullende verzekering heeft u recht op een maximum aantal uren dienstverlening.

Contract

Wij maken altijd vooraf heldere afspraken met u over het aantal uren en de periode van ondersteuning en leggen dit vast in een contract. Dan weet u altijd precies waar u aan toe bent. Als u op enig moment behoefte krijgt aan meer of minder ondersteuning, dan passen wij dit contract aan in overleg met u.

Omzetbelasting

Als u onze diensten afneemt op basis van een zorgindicatie, dan hoeft u hierover geen BTW te betalen. Als u geen zorgindicatie heeft, zijn wij verplicht 21% BTW in rekening te brengen.

Facturering

Facturering vindt achteraf plaats op grond van het aantal uitgevoerde uren dat is afgesproken in het contract.

Tarieven 2021 (excl. BTW)

Diensten

Metgezelschap/individuele begeleiding €39,60 p/u
In & Om huis €39,60 p/u
Persoonlijke verzorging €39,60 p/u
Intensieve begeleiding €58,60 p/u
Slaapdienst (maximaal 2x opstaan tijdens dienst) €30,60 p/u
Nachtdienst (van 00.00 - 06.00 uur) €57,00 p/u

Diensten op zon- en feestdagen

Metgezelschap/individuele begeleiding €63,60 p/u
In & Om huis €63,60 p/u
Persoonlijke verzorging €63,60 p/u
Slaapdienst (maximaal 2x opstaan tijdens dienst) €30,60 p/u 
Nachtdienst (van 00.00 - 06.00 uur) €57,00 p/u 
   

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.