“Ook in Friesland Zuid-West maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Welzijn vóór zorg, dat is waar Home Instead Friesland Zuid-West voor staat. Senioren die zich goed voelen in de eigen woonomgeving hebben veel minder zorg nodig. Wij maken het mogelijk dat senioren (langer) thuis kunnen blijven wonen, vanuit het besef dat thuis meer is dan alleen wonen. Thuis is de eigen vertrouwde plek met een verleden, waar ieder op zijn of haar eigen manier invulling aan geeft in de nabijheid van geliefden. Thuis is ook een deel van de eigen identiteit, dieverloren zou gaan bij verhuizing naar bijvoorbeeld een woonzorgcentrum.

Thea Keuning vertelt: “Onze wereld stond behoorlijk op zijn kop toen bij mijn moeder Alzheimer werd vastgesteld. We hebben een heel kleine familie en het bleek een enorme uitdaging om de juiste aandacht te geven op het juiste moment. De thuiszorg was geweldig, maar was op dat gebied helaas ook niet toereikend. Toen we uiteindelijk de keuze moesten maken om mijn moeder op te laten nemen in een verzorgingshuis, viel dat zowel voor haar als voor ons erg zwaar. De zorg en liefde die zij in het verzorgingstehuis ontving was fantastisch, maar tot op het allerlaatste moment wilde ze liever terug naar huis. Het verzorgingstehuis was niet te vermijden, maar met de juiste ondersteuning hadden we het wel nog een hele tijd kunnen uitstellen. Om die reden zijn wij de samenwerking met Home Instead aangegaan. Om senioren, met de juiste ondersteuning, de mogelijkheid te geven zo lang mogelijk thuis te blijven wonen zoals zij dat graag willen.”

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Ronald en Thea Keuning

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.