Home Instead Thuisservice is er voor u, ook als werkgever!

Terug naar overzicht

Iedere dag leveren onze CAREGivers een topprestatie in de ondersteuning van senioren in de meest uiteenlopende situaties. 

Onze CAREGivers hebben ieder een andere achtergrond maar typeren zich door een gemeenschappelijke drive, het leven van de senior zo comfortabel mogelijk maken in de eigen vertrouwde thuisomgeving.

Quote Caregiver Home Instead Thuisservice

De intrinsieke motivatie van de CAREGiver is de basis voor de band met de klant

Het is de intrinsieke motivatie die maakt dat onze CAREGivers zo gepassioneerd en betrokken zijn. Vanuit Home Instead Thuisservice weten we dat juist deze motivatie essentieel is voor de band tussen klant en CAREGiver. Het is de basis voor de verhalen die worden uitgewisseld, de uitjes die ondernomen worden en de herinneringen die hieruit volgen.

Iedere individuele CAREGiver maakt het verschil

Iedere individuele CAREGiver maakt het verschil. CAREGiver zijn bij Home Instead is veel meer dan alleen meerwaarde voor de klant realiseren. Het betekent ook de mogelijkheid om waardevolle contacten aan te gaan, betekenisvol werk te verrichten en inspirerende ervaringen op te doen.

We geven aandacht aan de vijf kernbehoeften van de CAREGivers

Als werkgever waarderen wij onze CAREGivers enorm. We geven systematisch en gestructureerd aandacht aan de vijf kernbehoeften van CAREGivers, niet alleen bij de start maar in alle fasen van de samenwerking, van recruitment tot en met het afscheid. 
Ons motto is: ‘bij ons gaat het om u’, heeft niet alleen betrekking op onze klanten, maar zeker ook op onze CAREGivers.

Benieuwd naar deze vijf kernbehoeften? Of wil je zelf aan de slag als CAREGiver?

Klik hier door naar onze CAREgiver pagina!