Informatiebericht overname

Terug naar overzicht

Beste klant/ relatie van Home Instead,

Langs deze weg informeren wij u graag over het voornemen van Home Instead Netherlands Holding B.V. - onze moedermaatschappij - om Home Instead Utrecht en Home Instead Brabant Noord-Oost over te nemen van de huidige franchisenemers-eigenaren. Onze moedermaatschappij heeft hiervoor de toestemming gevraagd van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wij verwachten die toestemming binnen enkele weken te kunnen verkrijgen.

Home Instead Netherlands Holding is tevens eigenaar van Home Instead Meierij Den Bosch, Home Instead Nijmegen en Home Instead Kennemerland. Alle vestigingen zijn en blijven zelfstandige organisatieonderdelen, worden lokaal geleid en verlenen ieder in hun regio de zorg die klanten nodig hebben.

Wij verwachten dat de beoogde overname van Home Instead Utrecht en Home Instead Brabant Noord-Oost geen gevolgen heeft voor de door u vertrouwde dienstverlening in uw zorgomgeving. De zorg die u van ons ontvangt blijft hetzelfde en alle huidige medewerkers blijven de zorg bieden die u van hen gewend bent .

Mocht u naar aanleiding van dit nieuws vragen hebben of behoefte hebben aan meer informatie dan geven wij u daarvoor graag de aankomende twee weken, dus tot en met 26 januari, de gelegenheid dit aan ons kenbaar te maken. Neemt u indien u deze behoefte voelt vooral contact met mij op.
Ik ben te bereiken zowel via telefoon als via de mail. U vindt mijn contactgegevens hieronder.

Vriendelijke groet,

Willem Renes
General Manager a.i.

Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch B.V.
T  +31 732 032 091
M +31 620 863 387
A   Hoff van Hollantlaan 1-H, 5243 SR Den Bosch
W  Homeinstead.nl

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.