Raad van commissarissen

Fernand van Westerhoven

Sinds 4 jaar ben ik als voorzitter van de RvC van Home Instead Thuisservice actief. Nu werk ik als directeur bij de HAN en ben van origine een gerontoloog. Ik ben en blijf een fan van de visie van Home Instead en de wijze waarop de medewerkers dag in dag uit die visie waarmaken. Welzijn en zin staan voorop.

 

Iris Sturgeon

Ik heb een achtergrond in Human Resource Management. Al meer dan 25 jaar help ik individuen om te groeien en ondernemers om hun bedrijf op te bouwen via verschillende fasen tijdens crises en groei. Ik ben een gecertificeerd #DISC, Five behaviors, Human Profiler (ICU) en TMA trainer & coach. Naast mijn onderneming in HR coaching en Advies ben ik fervent podcaster en sta ik ondernemers bij met hun branding.

 

Judith Schröder

Ik draag het welzijn van ouderen een warm hart toe. Door de lean en mean georganiseerde interne organisatie binnen Home Instead, en de zachte buitenkant, kan zo veel mogelijk aandacht naar de klant in plaats van naar papierwerk. Die vernieuwende en daadkrachtige aanpak spreekt mij aan. Op het gebied van governance geeft de franchisestructuur weer een extra dimensie, waar ik met mijn juridische achtergrond graag ook een steentje aan bijdraag.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.