Welkom bij

Home Instead Noord- en Midden-Limburg

Iedereen is verschillend, maar wat wij allemaal willen is in goede gezondheid oud worden en in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Het eerste hebben wij niet helemaal in eigen hand, het tweede steeds meer. Mede dankzij Home Instead Noord-& Midden-Limburg zijn er ook voor u volop mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Zorg thuis en aandacht voor senioren kan beter worden georganiseerd.
Juist in Noord- en Midden-Limburg!

Weet dat je op ons kunt vertrouwen

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Met aandacht én tijd voor senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

Persoonlijk & Dichtbij

Zie je dat jouw dierbare meer ondersteuning kan gebruiken of langzaam achteruit gaat? Ben je als mantelzorger op zoek naar een luisterend oor of het vinden van de best passende zorg?
Bij Home Instead gaat welzijn voor zorg. De CAREGivers ondersteunen dagelijks vanuit onze kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil en vanuit je hart.

Onze dienstverlening

Onze klanten geven ons een 9.7

Elk jaar laten wij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek doen, en ook dit jaar zien we dat onze klanten enorm blij zijn met de dienstverlening van Home Instead. Daarnaast gebruiken wij Zorgkaart Nederland om tevredenheid te monitoren.

Plaats een review Bekijk de resultaten