Welkom bij

Home Instead Noord en Midden Veluwe

Ook in Noord en Midden Veluwe maken wij het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt.

Zorg thuis en aandacht voor senioren kan beter worden georganiseerd.
Juist in Noord en Midden Veluwe!

Weet dat je op ons kunt vertrouwen

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Met aandacht én tijd voor senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

Persoonlijk & Dichtbij

Zie je dat jouw dierbare meer ondersteuning kan gebruiken of langzaam achteruit gaat? Ben je als mantelzorger op zoek naar een luisterend oor of het vinden van de best passende zorg?
Bij Home Instead gaat welzijn voor zorg. De CAREGivers ondersteunen dagelijks vanuit onze kernwaarden: geef vertrouwen, maak het verschil en vanuit je hart.

Onze dienstverlening

Word ook CAREGiver

Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures Wat doet een CAREGiver?

Onze klanten geven ons een 9.4

Elk jaar laten wij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek doen, en ook dit jaar zien we dat onze klanten enorm blij zijn met de dienstverlening van Home Instead. Daarnaast gebruiken wij Zorgkaart Nederland om tevredenheid te monitoren.

Plaats een review Bekijk de resultaten