Welkom bij

Home Instead Zuid-Limburg

Wij zijn Marie-Rose en Dries. Van onze beide ouders weten wij hoe groot de wens kan zijn om thuis te blijven wonen. Onze zoektocht naar passende hulp en de eigen ervaring als mantelzorgers, is voor ons de aanleiding geweest om ook senioren in deze regio de ondersteuning van Home Instead aan te bieden. Zodat wij ook hier senioren kunnen ondersteunen zolang mogelijk thuis te blijven.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Ouder worden en thuis wonen?
Het kan in regio Zuid-Limburg!

We worden in Nederland steeds ouder. Het liefst willen we daarbij zolang mogelijk thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Op een bepaald moment kan het zijn dat de alledaagse dingen zoals aankleden, boodschappen doen, koken, een wandeling maken, niet meer vanzelf gaan.

Geef vertrouwen

Dan kunt u bij Home Instead Zuid-Limburg de ondersteuning ontvangen die u nodig heeft om deze alledaagse dingen samen op te pakken. Ondersteuning door iemand die bij u past, waar u zich vertrouwd bij voelt en die de tijd voor u neemt. Iemand die op tijden komt die u zelf bepaalt en u ondersteunt zoals u dat wilt.

Maak het verschil

Home Instead Zuid-Limburg helpt u om in uw vertrouwde woonomgeving te blijven wonen, al dan niet samen met mantelzorger(s). Bij de persoonlijke verzorging en begeleiding kijken we vooral naar alles wat nog wel goed gaat. Vanuit die mogelijkheden ondersteunen wij u graag.

Onze dienstverlening

Word ook CAREGiver

Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures Wat doet een CAREGiver?

Onze klanten geven ons een 9.4

Elk jaar laten wij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek doen, en ook dit jaar zien we dat onze klanten enorm blij zijn met de dienstverlening van Home Instead. Daarnaast gebruiken wij Zorgkaart Nederland om tevredenheid te monitoren.

Plaats een review Bekijk de resultaten