Palliatieve zorg

Zorgen voor een ongeneeslijk zieke naaste die zich in de laatste levensfase bevindt, kan zwaar zijn. Wij ondersteunen u graag in deze moeilijke fase. Moeilijk vanwege de emotionele belasting, het afscheid en het verlies. Maar ook waardevol en rijk vanwege de intensieve betrokkenheid en intimiteit.

Zorg in de laatste levensfase

Velen zullen de laatste periode zoveel mogelijk samen met hun dierbare doorbrengen. Anderen zullen dit helaas op afstand moeten volgen. In beide situaties kan extra ondersteuning het verschil maken. Wij bieden persoonsgerichte ondersteuning aanvullend op wat uzelf en uw familie doet. Op deze manier ervaart u meer rust en herstelt u de balans, waardoor u uw geliefde optimaal kunt bijstaan.

Voor zorg in de laatste levensfase hebben wij specifiek opgeleide CAREGivers. Zij hebben een trainingsprogramma doorlopen en zijn ervaren in het bieden van persoonsgerichte palliatieve en terminale ondersteuning. Deze CAREGivers zijn beschikbaar op tijden die u wenst, variërend van een enkel uurtje tot 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Download de brochure 'Zorg in de laatste levensfase'

Bent u op zoek naar specifieke zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname?, wanneer er intensieve begeleiding nodig is of bij een chronische beperking? Zoek een vestiging in de uw buurt en ontvang vrijblijvend informatie voor uw zorg thuis.