Home Instead ’t Gooi – Thuiszorg Hilversum

Bij ons gaat het om u!

Door echt te luisteren naar uw wensen willen wij het verschil maken. Wij vinden het belangrijk dat u uw leven in kan blijven richten zoals u dat wilt, waar u dat wilt en met de CAREGiver die bij u past. Daarom ondersteunen wij u zoals u dat wenst en staat persoonlijke aandacht centraal. Wij zijn er op de tijden wanneer u dat wilt.

Bij mijn opa heb ik van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is om thuis in de eigen omgeving te blijven wonen. Door de thuiszorg van Home Instead was dit voor hem mogelijk en behield hij zijn zelfstandigheid. Deze ervaring, gecombineerd met mijn achtergrond in de gezondheidszorg en de bedrijfskunde, was voor mij de reden om een eigen vestiging te starten, om echt iets bij te kunnen dragen. Wij bieden verschillende thuiszorg aan, zoals individuele begeleiding bij bijvoorbeeld een dementie, praktische ondersteuning in en om het huis en hulp bij persoonlijke verzorging, samen koken, boodschappen doen, een wandeling maken of begeleiding naar de huisarts. Hierbij wordt samen zorgvuldig gekeken welke wensen en behoeften u heeft. U kunt bij ons terecht vanuit de WLZ, WMO, de ZVW en als particulier.

Wilt u meer weten over Home Instead ’t Gooi? Neemt u gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin wij samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035 71 30 500 of stuur een email naar info.gooi@homeinstead.nl.

 

Heleen Troost, Home Instead Thuisservice ‘t Gooi

REALISATIE WEBSITE ANEKIO