Actuele vacatures

Field Manager Franchise

Als Field Manager Franchise ben je verantwoordelijk voor de optimale organisatie en uitvoering van de operationele franchisesupport binnen het netwerk van startende franchiseondernemers gedurende de eerste 2 jaar van hun bedrijfsvoering.

Je stimuleert groei en ontwikkeling van deze franchiseondernemers en draagt actief bij aan de verhoging van de operationele en financiële performance van de franchisevestigingen. Je borgt de visie en kernwaarden van de Home Instead en draagt deze uit naar zowel interne als externe partijen. Interesse?
Voor meer informatie en solliciteren https://www.scoutgroep.nl/vacature-field-manager-franchise


Senior Field Manager Franchise

Als Senior Field Manager Franchise ben je verantwoordelijk voor de optimale organisatie en uitvoering van de business development en operationele support binnen het netwerk van franchiseondernemers.

Je stimuleert groei en ontwikkeling van de franchiseondernemers en draagt actief bij aan de verhoging van de financiële en operationele performance van de franchisevestigingen. Je borgt de visie en kernwaarden van de Home Instead en draagt deze uit naar zowel interne als externe partijen.
Voor meer informatie en solliciteren https://www.scoutgroep.nl/vacature-senior-field-manager-franchise/


Manager Opleidingen

Als Manager Opleidingen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitwerken, verbinden en realiseren van (strategische) doelen op leren en ontwikkelen in relatie tot de strategische-tactische ambities van zowel de Franchisegever organisatie als de Franchiseondernemers.

Je vertaalt proactief in- en externe ontwikkelingen naar interventies op het gebied van leren en ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van het landelijke opleidingsplan en het signaleren en scheppen van voorwaarden voor verbeteringen en innovaties gericht op blended leren. Je hebt oog en aandacht voor een goed leerklimaat en de implementatie van vernieuwende leervormen die bijdragen aan de ontwikkeling van CAREGivers & supportteams.

Lees hier meer over deze vacature.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO