Home Instead Thuisservice Waterland

Geraakt door het oprechte en liefdevolle contact dat ik zag tussen een oudere dame en haar CAREGiver, wist ik het zeker: “Wij brengen Home Instead Thuisservice naar Waterland!”
“Klantgerichtheid zit in ons DNA, dit hebben we meegekregen vanuit ons werk in diverse hotels. Tijdens de afgelopen 10 jaar heb ik als locatiemanager in de zorg van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is om bij mensen met dementie een persoonlijk band op de bouwen. De CAREGiver bleef ook na de verhuizing bij deze dame langskomen, ze kende haar door en door. Ik zag de bijzondere relatie en de persoonlijke band die zij door de jaren heen met deze mevrouw had opgebouwd en was daar enorm van onder de indruk. De relatie tot elkaar leek bijna als familie. Daar gaat het bij onze CAREGivers om, het hart van een mantelzorger met de kennis van een professional. Dit gunnen wij iedereen!”

Bij Home Instead zorgen wij voor de perfecte klik tussen onze getrainde en liefdevolle CAREGivers en de senior. Dit op basis van persoonlijke behoefte en interesses.

De kracht van Home Instead is dat u als klant de regie heeft. U bepaalt welke ondersteuning u krijgt, wanneer en van wie u dat wilt. Dit doen we in nauw overleg met uw naasten of zelfstandig met u. Onze dienstverlening kan van 1 tot zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Wat wij voor u willen betekenen: zorgen dat u langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Janneke Leijden van Amstel
Directeur Home Instead Thuisservice Waterland

REALISATIE WEBSITE ANEKIO