Training en persoonlijke ontwikkeling

Voordat u als CAREGiver bij ons aan de slag kunt gaan, doorloopt u een trainingsprogramma dat Home Instead zelf heeft ontwikkeld en wereldwijd aan haar CAREGivers aanbiedt. Ook daarna blijven wij u ondersteunen om er voor te zorgen dat u uw rol zo goed mogelijk kunt blijven vervullen. Een op maat gemaakt programma van deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit Persoonlijke verzorging, Alzheimer’s CARE, levensreddend handelen en hospice/palliatief CARE. Reflectiebijeenkomsten en persoonlijke coaching worden gedaan door deskundige medewerkers.

Vanuit het lokale supportteam van een vestging is 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning bereikbaar en beschikbaar voor het geval u tijdens een dienst in een onvoorziene of spoedeisende situatie terechtkomt.

Zoals wij graag willen dat u als CAREGiver een persoonlijke relatie opbouwt met onze klanten, zo willen wij ook graag een persoonlijke relatie opbouwen met u. Als u actief bent als CAREGiver zijn er regelmatig feedbackmomenten met het lokale supportteam. Daarnaast zijn er gedurende het jaar vaste momenten van samenkomst om te praten over persoonlijke ontwikkeling en om met collega’s op een leuke en gezellige manier samen te zijn en ervaringen uit te wisselen.

Wilt u ook als CAREGiver aan de slag? Kijk dan bij een vacature bij u in de buurt. Maak even gebruik van de locatiezoeker op de homepage

REALISATIE WEBSITE ANEKIO