Uitbreiding Team Home Instead Zeist

We heten twee nieuwe collega’s welkom:

José Smalbraak is begin deze maand van start gegaan in een nieuwe functie. José gaat ons ondersteunen in het benaderen en vinden van nieuwe netwerken en dus klanten. Zowel commerciële als professionele netwerken.José haar achtergrond ligt in de zakelijke dienstverlening en neemt netwerk Soest en omgeving mee.

Per 1 juli is Mariska Jansen onze klant coördinator, Mariska is verpleegkundige (HBO-V) en Casemanager. Zij heeft al heel wat jaren ervaring in de ouderenzorg, een echte senior en neemt netwerk uit Amersfoort mee.

Tot slot is het team CAREGivers in Zeist en omgeving wederom uitgebreid met 10 enthousiaste medewerkers die de Basistraining CAREGiver, de interne training van Home Instead Thuisservice, met goed gevolg hebben afgerond.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO