Home Instead Thuisservice Alkmaar

Bij Home Instead Thuissservice Alkmaar ondersteunen wij u, als senior, in de vertrouwde omgeving, waardoor u met veiligheid en geborgenheid thuis van het leven kan blijven genieten. Daarbij ligt de nadruk op de dingen die uw leven thuis zo fijn en vertrouwd maken. Uw eigen spullen, uw favoriete maaltijden, uw ritme van de dag.

Wij komen op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de WLZ, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier.

Onze CAREGivers (zorgverleners) tonen oprechte interesse in uw leven. Met hun ruime levenservaring en door uitgebreide training kunnen zij u ondersteunen in iedere situatie. U kiest zelf wanneer, door wie en hoe u ondersteuning wilt ontvangen. Vanaf 1 tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

“Wanneer ik met anderen praat over de Home Instead dienstverlening, merk ik vaak een opluchting: wat fijn dat deze mogelijkheid er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die met zorg én welbevinden te maken heeft? Bij Home Instead dus. Het is onze missie om voor elke klant de juiste CAREGiver te vinden. Iemand met wie het klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Doordat het steeds dezelfde persoon is, die bij u thuiskomt,” vertelt Marco Groffen.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

We leveren persoonlijke zorg thuis in de omgeving Noord-Holland Noord.

Namens het team Alkmaar,

Marco Groffen, directeur Home Instead Alkmaar

De Telefoon Centrale
Koelmalaan 350
info.alkmaar@homeinstead.nl
072 20 01 009


Klantcoördinator worden?

Het mooiste werk voor de mooiste doelgroep. Word klantcoördinator van Home Instead Hoorn.

Klik hier.

Home Instead Hoorn


“Het is belangrijk goed naar ze te luisteren. Dan maak je de beste matches.”

Samantha van Staten

“Dat een CAREGiver met een meneer bloemen had gekocht voor zijn vrouw. Hoe leuk is dat!”

Monique Sommer

“Een vorm van thuiszorg die niet als verplichting voelt maar als verlichting.”

Babette Groffen

REALISATIE WEBSITE ANEKIO