Franchiseondernemer worden

Als franchiseondernemer combineer je lokaal ondernemerschap met affiniteit voor senioren

Home Instead Thuisservice is een Nederlandse franchiseorganisatie met door het gehele land zelfstandige franchiseondernemers. Als Franchiseondernemer van Home Instead ontvang je ondersteuning op het gebied van opleidingen, automatisering, marketing & communicatie, bedrijfsvoering, personeelsbeleid, benchmarking en kwaliteitsprogramma’s.

Wij selecteren de franchiseondernemers op zorgvuldige wijze. Zij kenmerken zich stuk voor stuk door ondernemerschap, affiniteit met senioren en een dienstverlenende instelling. Verbonden door de visie en kern- en merkwaarden van Home Instead.

Franchisemodel

Het franchisemodel van Home Instead is een optimale combinatie tussen lokaal ondernemerschap, nationale ondersteuning en wereldwijde ervaring. Als franchiseondernemer bij Home Instead sluit je je aan bij de wereldwijde marktleider in de niet-medische ouderenzorg. Samen met het lokale supportteam en het team van CAREGivers, zorg je ervoor dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving. Daarbij biedt je individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke begeleiding vanuit een persoonsgerichte benadering. De formule bestaat uit een netwerk van lokale zorgondernemers die betrokken zijn bij de lokale samenleving en een direct belang hebben bij tevreden klanten en medewerkers.

Oprichting

Eind 2011 heeft Eric Kindt het concept onder de naam Home Instead Thuisservice in Nederland geïntroduceerd. Om daarmee te voorzien in een groeiende behoefte van senioren in Nederland aan persoonsgerichte en niet-medische dienstverlening om zo lang als mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Begin 2012 is gestart met de eerste eigen vestiging in de regio Kennemerland. Per 1 januari 2013 startte de eerste franchisevestiging in Nijmegen, gevolgd door vestigingen in het gehele land. Home Instead heeft zich als ambitie gesteld om als netwerkorganisatie verder uit te groeien tot een landelijk dekkend netwerk. Home Instead is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging en ISO gecertificeerd.

Home Instead vindt dat ondersteuning en zorg thuis voor senioren anders moet. De franchiseondernemers laten dagelijks zijn dat het ook anders kan. Waardering van klanten via Zorgkaart Nederland van gemiddeld een 9.2 en de jaarlijkse klantteveredenheidsmeting van 8.8 bewijzen dat. De betrokkenheid en de tevredenheid van onze medewerkers (8.4) zijn de kern van het succes van de franchiseformule Home Instead in Nederland.

Meer lezen over het franchiseondernemer profiel.