Wat onze medewerkers ervaren

Terug naar overzicht

Medewerkers raden Home Instead aan

Met een 8.8 waarderen de medewerkers het werkplezier bij Home Instead Thuisservice.

En 97% van hen beveelt de thuiszorgorganisatie aan als werkgever bij vrienden en bekenden.

 

Voor het 5e jaar op rij komen hoge cijfers naar voren uit het jaarlijkse medewerkertevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door feedbackonderzoeksbureau Starred. Bijna 2.200 medewerkers geven de organisatie een gemiddelde eNPS (employee Net Promotor Score) van +48. Dat is een dubbele score ten opzichte van het branchegemiddelde van +23 in de sector Zorg & Welzijn. Waardoor geven de medewerkers bij Home Instead deze hogere waarderingen?

 

De medewerkers halen veel voldoening uit het werk, mede omdat zij het merken dat het werk grote impact heeft. Van de medewerkers ervaart 90% echt een verschil te maken in het dagelijkse leven van senioren en mantelzorgers. Bovendien voelen medewerkers zich gewaardeerd door zowel de organisatie, als door de senioren en de mantelzorgers.

 

Trotse medewerkers

Werken in de thuiszorg met voldoende aandacht en tijd voor senioren thuis. Waarbij je kan werken vanuit het hart. Dat beamen medewerkers van Home Instead. Zij ervaren een prettige werkomgeving, waarin zij zichzelf kunnen zijn. Een organisatie die luistert naar de wensen van medewerkers en klanten. Waarbij medewerkers benoemen hoe goed de dienstverlening en de visie aansluit op de behoeften van senioren. En dat maakt hen trots om te werken voor Home Instead.

 

Medewerkers zijn ambassadeurs

Medewerkers van Home Instead zijn ware ambassadeurs. Dat blijkt uit de hoge eNPS (de aanbevelingsvraag) en tevens uit de aanvullende opmerkingen. Daarin vertellen medewerkers waarom zij Home Instead, als werkgever, aanbevelen bij vrienden en familie. En dat deze aanbevelingen daadwerkelijk leiden tot sollicitaties en nieuwe collega’s. Als de medewerkers je ware ambassadeurs zijn naar senioren, mantelzorgers, potentiële en huidige medewerkers is dat een krachtig gegeven. Medewerkers zijn trots om te werken voor Home Instead. En Home Instead is heel trots op alle medewerkers die dagelijks het verschil maken zowel bij senioren thuis als binnen de organisatie!

 

“Ik merk dat ik met veel enthousiasme over mijn werk vertel. Op mijn aanraden is een vriendin nu ook gestart bij Home Instead, wel in een andere stad. Dat zegt genoeg”

 

Quote medewerker uit onderzoek

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.