Een 9,2 dat is het rapportcijfer van Home Instead Thuisservice op ZorgkaartNederland!

Terug naar overzicht

Een 9,2 dat is het rapportcijfer van Home Instead Thuisservice op Zorgkaart Nederland!

Met de komst van het onafhankelijke platform werkt ZorgkaartNederland aan meer openheid in de zorg. Een gedachte die wij als Home Instead Thuisservice Kennemerland delen en aanmoedigen.

Op dit moment krijgt Home Instead als organisatie een 9,2 als gemiddeld cijfer op Zorgkaart Nederland!

En… wist je dat we ook in 2020, 2019 én 2018 rond deze score zaten?  Met het verzamelen van de verschillende reviews worden niet alleen de zorgvragers geholpen. Ook voor ons als zorgorganisatie is het een manier, naast het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, om onze dienstverlening verder aan te scherpen op de klantwens. Wat gaat er wel goed en waar kunnen we nog in verbeteren? Om een idee te geven van hoe zo’n waardering er uit kan zien lichten we er graag één uit:

"Home Instead Thuisservice Kennemerland ervaren wij als een professionele, flexibele en klantgerichte organisatie. Met hele prettige, betrouwbare en aardige CAREGivers. Ze komen op tijd en de communicatie gaat makkelijk. Super!"

Naast de review kan de zorgvrager ook ons als organisatie beoordelen op verschillende specifieke competenties zoals: ‘luisteren’, ’deskundigheid’ en ‘het herkennen van veranderingen’. Op deze manier kan er een goed beeld geschetst worden van de geboden ondersteuning.

Iedere dag werken we er met elkaar aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Meer dan trots zijn we op alle CAREGivers, Klantcoördinatoren en Supportteammedewerkers die dit mogelijk maken. Zij zijn de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening waardoor we dagelijks écht een verschil kunnen maken.

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien! Ben je benieuwd naar andere waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor onze vestiging Kennemerland? Klik hier direct door naar onze lokale pagina!.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.