Zorgkaart Nederland

Terug naar overzicht

 

Een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2 uit inmiddels bijna 800 waarderingen op Zorgkaart Nederland. Een groot compliment! Het blijvend groeiend aantal waarderingen laat zien dat de behoefte groot is, maar ook dat zowel de zorgvrager als samenwerkingspartners ons weten te vinden. 

Dankzij het delen van deze ervaringen krijgt de zorgvrager een realistisch beeld van onze ondersteuning bij senioren thuis. Tegelijkertijd geeft het ons als organisatie de mogelijkheid om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de klantwens. 

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien!

Een kijkje in de waarderingen van onze vestiging Kennemerland? We delen er graag een aantal!

“Wat een ontzettend fijne zorgorganisatie! Geen haast, dat is heel erg prettig wanneer het gaat om persoonlijke verzorging, zoals douchen. Afspraken zijn helder en duidelijk. Dames op kantoor zorgen dat alles helder besproken is. Vriendelijke, zorgzame CAREGivers, die zowel de klant als de mantelzorgers ondersteunen! Gezamenlijk koken en eten is zelfs mogelijk! Onze moeder is nu tijdelijk opgenomen voor revalidatie maar zodra zij terug komt zullen wij zeker weer een beroep doen op Home Instead thuisservice Kennemerland!” Waardering voor Home Instead Kennemerland

“Zeer snel met inzet van de zorg. Mijn man werd door de dames heel liefdevol verzorgd waardoor ik wat ruimte kreeg voor mijzelf . Ze kwamen goed voorbereid en maakte nergens een probleem van. Heel fijn dat ze de laatste weken van mijn man zijn leven mij ontlasten en dat hij de zorg kreeg die hij nodig had.. Mijn man werd met respect behandeld gewassen en verzorgd. Ik kan niet anders als zeggen wat een prachtig bedrijf met kundig en lief personeel.” Waardering voor Home Instead Kennemerland 

Ben je benieuwd naar alle waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze pagina!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.