Zorgkaart Nederland

Terug naar overzicht

Een 9,7 dat is het cijfer dat Home Instead Thuisservice Kennemerland krijgt op Zorgkaart Nederland. Eind 2021 bereikten we samen, als landelijke organisatie, zelfs de top2021 van het zorgplatform! 

Op het platform delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). ZorgkaartNederland helpt hiermee zowel de zorgvrager als de zorgprofessional. Deze waarderingen en ervaringen helpen de mantelzorgers om te bekijken welke mogelijkheden er zijn in de ondersteuning thuis van hun naasten.

Naast de persoonlijk geschreven review kan de klant ons als organisatie ook beoordelen op verschillende specifieke competenties zoals: ‘luisteren’, ’deskundigheid’ en ‘het herkennen van veranderingen’. Op deze manier kan er een goed beeld geschetst worden van de geboden ondersteuning. 

Iedere dag werken we er met elkaar aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Meer dan trots zijn we op alle CAREGivers, klantcoördinatoren en kupportteammedewerkers die dit mogelijk maken. Zij zijn de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening waardoor we dagelijks écht een verschil kunnen maken. 

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien!Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze pagina!

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.