Even voorstellen: Annie van der Aa

Terug naar overzicht
Even voorstellen: Annie van der Aa, CAREGiver coordinator


"Toen Home Instead Thuisservice op mijn pad kwam, dacht ik wat kan deze organisatie voor veel mantelzorgers een stuk rust bieden. En wat ontzettend mooi om mensen te ondersteunen om zo lang mogelijk in de thuissituatie te kunnen laten wonen.
Ik ben opgegroeid in een klein dorp, mijn ouders zorgden voor oudere familie en vrienden.
Dat was heel normaal, ik kreeg dit mee in mijn opvoeding dus het voelde ook normaal toen ik mantelzorger voor mijn ouders werd. Dat deed ik met veel liefde, maar ervaarde dit soms ook wel als zwaar, ik had daarnaast ook een gezin en een baan. Het is lastig om dan alle “ballen” hoog te houden.
Ik werk nu bijna 2 jaar als CAREGivercoördinator op de vestiging Rivierenland. Daar ben ik op zoek naar nieuwe collega CAREGivers en vind het erg belangrijk wie de persoon is die tegenover mij aan een kopje koffie of thee zit. Welke levenservaring brengt men mee, wat zijn de hobby’s en interesses, wat kan men bieden om onze klanten te ondersteunen om ze zo lang mogelijk veilig in hun vertrouwde thuissituatie te laten blijven wonen.
Ook het onderhouden van contact met de CAREGivers is een belangrijk onderdeel van mijn functie.
Hoe gaat het met ze, hebben ze ergens ondersteuning of een training voor nodig, wat zijn hun wensen.
Een trots gevoel gaf me in Coronatijd dat ik in de zorgsector mijn steentje mocht bijdragen. Ook al was dit aan de zijlijn om nieuwe gemotiveerde CAREGivers te zoeken en onze eigen collega’s te ondersteunen. En zeker om te zien hoe belangrijk de ondersteuning van onze organisatie juist ook in deze tijd is.
Bijzondere momenten blijven de verhalen van onze CAREGivers, de dankbaarheid die ze ondervinden van klanten en familie. En zeker het vertrouwen dat ze krijgen omdat onze medewerkers de dag van onze klanten een stukje mooier maken.
Ik hoop dat we met deze mooie groep mensen onze vestiging in Rivierenland gaan uitbouwen, dat de naam Home Instead Thuisservice bij iedereen een begrip is, dat we een stukje verlichting brengen bij de mantelzorgers en dat we voor heel veel klanten afleiding kunnen bieden in het dagelijkse leven!
Bij Home Instead Thuisservice willen wij zorgen dat onze medewerkers zich thuis voelen, iedereen mag zichzelf zijn, iedereen moet zich vrij voelen om alle vragen te kunnen stellen. Het Supportteam en de CAREGivers zijn één, want de één kan niet zonder de ander.
Samen vormen wij Home Instead Thuisservice Rivierenland!" 
Heb jij ook interesse in de functie van CAREGiver? Stuur dan je CV naar
info.rivierenland@homeinstead.nl of bel voor informatie naar 0344-745163.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.