Zorgkaart NL waardering: Liemers

Terug naar overzicht

Een 9,2: dat is het cijfer dat Home Instead Thuisservice gemiddeld krijgt op Zorgkaart Nederland uit bijna 700 waarderingen!

Met onze aanwezigheid op het platform streven we net als Zorgkaart Nederland naar meer openheid in de zorg. Des te trotser zijn we op de bijna 700 waarderingen die we in de afgelopen 2,5 jaar hebben mogen ontvangen. Het blijvend groeiend aantal waarderingen laat zien dat de behoefte groot is maar ook dat zowel de zorgvrager als de zorgprofessional ons weten te vinden.

 

Op het platform delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). ZorgkaartNederland helpt hiermee zowel de zorgvrager als de zorgprofessional. Deze waarderingen en ervaringen helpen mantelzorgers om te bekijken welke mogelijkheden er zijn in de ondersteuning thuis van hun naasten.

Naast de persoonlijk geschreven review kan de klant ons als organisatie ook beoordelen op verschillende specifieke competenties zoals: ‘luisteren’, ’deskundigheid’ en ‘het herkennen van veranderingen’. Op deze manier kan er een goed beeld geschetst worden van de geboden ondersteuning.  

Iedere dag werken we er met elkaar aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en te optimaliseren. Meer dan trots zijn we op alle CAREGivers, Klantcoördinatoren en Supportteammedewerkers die dit mogelijk maken. Zij zijn de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening waardoor we dagelijks écht een verschil kunnen maken. Zowel voor de senior als voor de mantelzorger.
 

“Fijne intake vooraf, waarbij goed is gekeken naar wie er aansloot bij onze moeder. Bij ziekte werd er direct een andere CAREGiver ingezet. 

Door Home Instead heeft mijn moeder echt langer thuis kunnen wonen in haar vertrouwde omgeving.”
Waardering door familie voor Home Instead Thuisservice Liemers e.o.

 

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien!Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.


Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.