Zo ondersteunen wij niet alleen de klant, maar ook de dierbare naasten.

Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Ook voor mensen met dementie. Onze (schoon)vader, die Alzheimer had, is een jaar na het overlijden van onze (schoon)moeder naar een verpleeghuis verhuisd. Daar voelde hij zich niet thuis en verlangde dagelijks terug naar zijn vertrouwde thuisomgeving waar al zijn herinneringen lagen. Het deed ons als kinderen verdriet hem met deze gevoelens te zien worstelen. Reden te meer om in Alphen aan den Rijn een Home Instead Thuisservice te starten. Wij willen er alles aan doen om senioren thuis in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Dit doen wij met liefdevolle professionele zorg naar behoefte van de senior. Met vaste CAREGivers betekenisvolle relaties met de klant opbouwen en zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.

Zo ondersteunen wij niet alleen de klant, maar ook de dierbare naasten. Ons doel is om het welbevinden van de klant te vergroten. Wij vinden het daarom belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die zij zelf willen. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Marcel Kroes
Directie Home Instead Alphen aan den Rijn e.o.

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.