Home Instead Thuisservice Alphen aan den Rijn e.o.

Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Ook voor mensen met dementie. Mijn vader, die Alzheimer had, is een jaar na het overlijden van mijn moeder naar een verpleeghuis verhuisd. Daar voelde mijn vader zich niet thuis en hij verlangde dagelijks terug naar zijn vertrouwde thuisomgeving waar al zijn herinneringen lagen. Het deed ons als kinderen verdriet hem met deze gevoelens te zien worstelen. Reden te meer om in Alphen aan den Rijn een Home Instead Thuisservice te starten. Met de dienstverlening van Home Instead had mijn vader langer thuis kunnen blijven wonen.

Rien en ik willen er alles aan doen om senioren thuis in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Dit doen wij met liefdevolle professionele zorg naar behoefte van de senior.

Dit is precies waar het bij Home Instead om gaat. Met vaste CAREGivers betekenisvolle relaties met de klant opbouwen en zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.
Zo ondersteunen wij niet alleen de klant, maar ook de dierbare naasten. Ons doel is om het welbevinden van de klant te vergroten. Ik vind het daarom belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die zij zelf willen. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Lilian Smit, Directeur Home Instead Alphen aan den Rijn e.o.