Home Instead Thuisservice Amstelland

Senioren zelfstandig en in vrijheid laten leven in de voor hun bekende en vertrouwde thuisomgeving. Met liefdevolle CAREGivers die hiervoor speciaal zijn geselecteerd en opgeleid. Met professionele ondersteuning. Met uw wensen als ons uitgangspunt! Dat is waar we voor staan met ons team Home Instead Thuisservice Amstelland, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor mij zijn vrijheid en onafhankelijkheid heel belangrijke waarden. Ik geloof dat mensen het gelukkigst zijn als ze zelf aan het roer staan van hun leven. Zelf de touwtjes in handen hebben. Ook als de omstandigheden door bijvoorbeeld ouderdom en kwetsbaarheid veranderen en sommige zaken moeilijker gaan. Dit zie ik ook bij mijn 84-jarige moeder, die door een val minder mobiel is geworden. Met wat aanpassingen en begeleiding, haalt ze echter weer heel veel plezier uit haar dagelijkse bezigheden, zoals wandelen en boodschappen doen. Ook zie ik dit bij mijn gehandicapte broer. Ik ben zijn mantelzorger en hij woont sinds vier jaar zelfstandig met begeleiding. Een eigen huishouding voeren met professionele ondersteuning, ervaart hij dagelijks als de ideale situatie, waarin hij heel gelukkig is.

Voor mij is het in mijn werk altijd gegaan om de persoonlijke relatie, de mens achter de klant. Vanuit verbinding werken, een band opbouwen en samen kijken naar mogelijkheden levert vaak het beste resultaat op. Dat typeert mijn manier van werken en dat typeert ook het werken van Home Instead Amstelland. Mijn keuze voor Home Instead Thuisservice voelt daarom ook heel vertrouwd en dicht-bij-huis.

Gerard C. Bakker, Directeur Home Instead Amstelland

REALISATIE WEBSITE ANEKIO