Informatie bijeenkomst

Informatie bijeenkomst - 7 september 2022

Woon jij in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn of omgeving? Home Instead is op zoek naar mensen met een zorghart die op zoek zijn naar mooi en zinvol werk.
Kom naar de informatiebijeenkomst op woensdag 7 september 2022 van 14.00 tot 16.30 uur en ontdek of de functie van CAREGiver iets voor jou is.
Als CAREGiver bied je (NIET-medische) diensten zoals gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, bereiden van maaltijden, begeleiden naar afspraken of bij boodschappen, licht huishoudelijk werk en hulp bij persoonlijke verzorging.

Tijdens de bijeenkomst houden we een informatiesessie over Home Instead en het werken als CAREGiver. We beantwoorden vragen zoals: Wat houdt het werk als CAREGiver in? Welke begeleiding en training ontvang ik als CAREgiver? Hoeveel uur per week kan ik werken? Hoe ervaren CAREGivers hun werk? Wat zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?
Daarna kun je kennis maken met medewerkers van het supportteam tijdens een speeddate sessie.

Interesse in onze informatie bijeenkomst? Schrijf je dan vrijblijvend in via het onderstaand formulier. Laat je informeren en inspireren over Home Instead en hoe je als CAREGiver het verschil kan maken voor senioren in hun thuisomgeving.

{{ errors.first("field_670") }}
{{ errors.first("field_670") }}
{{ errors.first("field_671") }}
{{ errors.first("field_672") }}
{{ errors.first("field_673") }}
{{ errors.first("field_678") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.