Tevreden medewerkers zijn de drijvende kracht van Home Instead Thuisservice

Terug naar overzicht

Medewerkers van Home Instead Thuisservice waarderen hun werk op een 8,4. Maar liefst 96% beveelt de eigen organisatie aan als werkgever. Dat is voor de sector zorg en welzijn bijzonder hoog. Zeker in deze tijd waarin extra veel gevraagd wordt van medewerkers als gevolg van COVID-19. De cijfers zijn gebaseerd op een jaarlijks onderzoek dat is uitgevoerd door feedbackonderzoeksbureau Starred bij 2.300 medewerkers.

Aan het onderzoek heeft meer dan 80% van de medewerkers van de thuiszorgorganisatie meegedaan. De resultaten van dit jaar zijn nog beter dan bij de vorige meting, waarvan de resultaten al uitzonderlijk hoog waren. De medewerkers herkennen zichzelf in de koers van de organisatie. Zij ervaren waardering, voldoende ondersteuning en zij werken plezierig samen. Ook halen zij voldoening uit het werk doordat zij de tijd hebben voor persoonlijke aandacht voor de klant. En zij hebben het gevoel bij te kunnen dragen aan een hoger doel. Van de medewerkers ervaart 94% echt een verschil te kunnen maken in het leven van vele senioren, in een tijd waarin dit niet meer zo vanzelfsprekend is.

Trots

Tevreden medewerkers zijn de drijvende kracht achter een succesvolle organisatie. “Onze medewerkers zetten elke dag weer een stapje extra en voelen zich verbonden met onze organisatie. Ik ben dan ook ontzettend trots dat onze medewerkers zich dag in dag uit inzetten om kwetsbare ouderen thuis de zorg te bieden die zo hard nodig is” aldus Nicole Wilkes-Kindt, directeur van Home Instead Nederland. En dat is wederzijds: 91% van de medewerkers geeft aan er trots op te zijn om voor Home Instead te werken.

Ouderen zo lang mogelijk thuis

Medewerkers bij Home Instead zijn echte ambassadeurs van de organisatie. Met persoonlijke aandacht en een andere kijk op ouder worden, dragen zij bij aan de missie om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit doen zij in samenspraak met de mantelzorgers om ook hen zo veel als mogelijk te ondersteunen.

“Ik ben heel blij dat ik Home Instead gevonden heb en ik werk met heel veel plezier. Het voelt als zoveel meer dan werken. Ik geniet elke dag en de voldoening is heerlijk!”

- Quote medewerker´╗┐

 
 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.