Over ons

“Ook in Apeldoorn maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dat ervaren senioren en mantelzorgers als ze voor het eerst in aanraking komen met zorg. Bij wie moet je nou eigenlijk zijn? Maar vooral: wat is nodig om thuis te kunnen blijven wonen? Informatie, aandacht en persoonlijke ondersteuning, daar draait het om. Ondersteuning door iemand die je zelf kunt kiezen, die jouw behoefte aanvoelt en met wie je een relatie opbouwt. Iemand die op tijden komt die je zelf bepaalt. Het kan zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kortom, iemand die jou ondersteunt precies zoals jij het wilt. Zo iemand bestaat: de CAREGiver van Home Instead Thuisservice.

Thuiszorg en ondersteuning volledig naar uw wens

Altijd dezelfde medewerker en op het tijdstip dat het u uitkomt. Dat wilt u toch ook? Vanaf één uur per week gezelschap tot aan dagelijkse ondersteuning en persoonlijke verzorging. Zelfs 24 uur per dag als dat wenselijk is. Home Instead maakt het mogelijk om, al dan niet samen met mantelzorger(s), in uw vertrouwde huis te blijven wonen. Ook bij dementie, een chronische beperking of na revalidatie zijn oplossingen thuis mogelijk.

Te denken valt aan:

Emotionele en praktische ondersteuning, variërend van een goed gesprek, een wandeling, samen boodschappen doen of samen koken.
Persoonlijke verzorging zoals aankleden, douchen, baden.
Licht huishoudelijk werk (al dan niet samen).

Waarom zou u kiezen voor Home Instead Thuisservice

Bij ons gaat het om u! U bepaalt en daarmee maken wij het verschil. U heeft de regie, u bepaalt hoe wij u kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. We zoeken een CAREGiver die bij u past, van één uur per week tot 24 uur per dag. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde thuisomgeving. Uw thuis, de plek waar al uw herinneringen liggen en u zich veilig voelt. Graag bekijken we samen met u hoe we u van dienst kunnen zijn.

Met hartelijke groet, Angelino Martens

Maatwerk


Welke ondersteuning u ook nodig heeft: uw welzijn en welbevinden staan bij ons voorop. Wij gaan niet uit van wat u niet meer kunt maar van wat u nog wél kunt. Onze medewerkers worden getraind en (in loondienst) aangesteld op hun overtuigende motivatie, persoonlijke kwaliteiten en ruime levenservaring. Samen met onze CAREGivers staan wij voor ondersteuning en thuiszorg van hoge kwaliteit die naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Home Instead = Liever thuis.

Onze diensten

 U kunt bij ons ondersteuning en thuiszorg op maat aanvragen via:

  • Een particuliere vergoeding;
  • Een PGB (Wmo, Zvw of Wlz);
  • Een verpleeghuisindicatie (Wlz) en u thuis wilt blijven wonen;
  • Een verpleeghuisindicatie (Wlz) en u wacht op opname in een verpleeghuis.

Wij helpen u graag bij de juiste financiering. Heeft u een Wlz indicatie, vraag dan naar de mogelijkheden om binnen uw indicatie meer uren persoonlijke zorg en/of begeleiding in te zetten dan andere thuiszorgorganisaties.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.