Zorgkaart Nederland Augustus 2022

Terug naar overzicht

Een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2 uit inmiddels bijna 800 waarderingen op Zorgkaart Nederland. Een groot compliment! Het blijvend groeiend aantal waarderingen laat zien dat de behoefte groot is, maar ook dat zowel de zorgvrager als samenwerkingspartners ons weten te vinden.

Dankzij het delen van deze ervaringen krijgt de zorgvrager een realistisch beeld van onze ondersteuning bij senioren thuis. Tegelijkertijd geeft het ons als organisatie de mogelijkheid om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de klantwens.

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien!

Een kijkje in de onlangs geschreven waarderingen? We delen er graag een aantal!

“De persoonlijke aandacht die ik heb gekregen. Altijd een luisterend oor. Behulpzaam bij de persoonlijke verzorging. Het vervoer naar de dagbesteding. Klaarmaken van de warme maaltijden en de broodmaaltijden. Aandacht voor ontspanning maar ook als ik mindere dagen had en verdrietig was. De gezellige kopjes koffie. De structuur die ik zelf niet meer had is door jullie aanwezigheid sterk verbeterd.” – Waardering van een senior voor Home Instead Midden Brabant

“Morgen precies een jaar geleden begon de zorg aanlevering van Home Instead voor mijn moeder met dementie. We zijn erg tevreden met de service die geleverd wordt. Twee keer in de week komt de CAREGiver voor onze moeder. Zodat ik als mantelzorger even tijd heb voor mijzelf. Ze is heel netjes en vriendelijk, meedenkend en meelevend, houd rekening met onze situatie. Ze is erg lief voor onze moeder, komt op tijd en houd zich aan de afspraken. Mensen op het kantoor zijn ook vriendelijk, we kunnen met onze vragen altijd terecht en zijn bereid om naar ons te luisteren en staan open voor oplossingen. Ze zijn behulpzaam en tussen collega’s onderling wordt goed samengewerkt. Wij danken Home Instead voor de goede samenwerking.” – Waardering van een mantelzorger voor Home Instead Rotterdam. 

“Home Instead sloot fantastisch aan bij de behoeftes van onze vader met dementie. Onze vader heeft hierdoor op een verantwoorde manier langer thuis kunnen wonen. Hij werd gestimuleerd om zelf te doen wat hij nog zelf kon. De zorg was respectvol, persoonlijk en flexibel. Van hulp bij dagelijkse handelingen tot het stimuleren van een wandeling en het doen van een boodschap. Door de goede zorg en de persoonlijke aandacht, verbeterde zijn gezondheid en zijn welzijn. Home Instead hebben wij ervaren als een perfecte oplossing voor onze vader met voortschrijdende dementie. De verantwoordelijkheid voor onze vader konden wij als familie met Home Instead delen, Hierdoor voelde het voor ons minder zwaar.” – Waardering voor Home Instead Achterhoek 

Ben je benieuwd naar alle waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.  

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.