Over ons

“Ook in Arnhem maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

We worden steeds ouder en kunnen steeds langer van het leven genieten. Het liefst op een prettige manier in uw eigen huis en de vertrouwde omgeving. Die plekken waaraan u zoveel mooie herinneringen koestert en waar u zich thuis voelt. Maar er kan een moment komen dat u ondersteuning nodig heeft. Dan is Home Instead er voor u!

Afgestemd op uw behoefte biedt Home Instead u ondersteuning thuis, van metgezelschap tot en met persoonlijke verzorging. Ook bieden wij ondersteuning in specifieke situaties, zoals bij mensen met dementie of bij het terug naar huis gaan na een ziekenhuisopname.

Door de ervaring met mijn vader die de ziekte van Alzheimer had, ben ik mij bewust geworden van het belang van goede zorg en begeleiding. Daarmee ook van de uitdaging om alles zo goed mogelijk voor mijn vader te regelen. Enige tijd geleden werd mijn moeder bij het oversteken aangereden. Als mantelzorgers hebben wij, samen met professionele ondersteuning, de zorg voor mijn moeder weten te organiseren. Dit was nog niet zo eenvoudig en heeft mij doen beseffen dat veel mensen ook voor deze uitdaging staan. Daarom ben ik met Home Instead gestart in de regio Arnhem. Mijn doel is om u veilig, gelukkig en zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Edwin van Houten, Home Instead Thuisservice Arnhem, Renkum en Rozendaal

Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de beste keuze te maken en wij adviseren u bij het regelen van goede zorg. Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Elke dag zetten we graag een stap extra voor u, omdat juist de kleine dingen het leven kleur geven. De klanten van Home Instead geven een hoge waardering omdat we oprechte aandacht voor u hebben, we samen met u de CAREGiver vinden die bij u past en omdat we komen wanneer u dat wilt.

Onze diensten

 

Duurzaamheid

Home Instead vindt een duurzame maatschappij voor toekomstige generaties en een leefbare wereld belangrijk en probeert daarom binnen de eigen organisatie duurzaam te ondernemen. Home Instead doet dit onder meer door de inzet van E-Health in de vorm van Digitaal Dichtbij, waarmee het mogelijk is om naast de persoonlijke zorg thuis zorg op afstand te leveren. Deze vorm van slimme technologie zorgt voor minder reistijd en vervoersbewegingen wat bijdraagt aan de verlaging van de belasting van het milieu. Ook de trend van digitale overlegstructuren en thuiswerken draagt hieraan bij.

Home Instead Arnhem en omstreken stelt zich specifiek tot doel om haar CO2 uitstoot te minimaliseren door het gebruik van de fiets als transportmiddel te stimuleren. Wanneer de auto toch nodig is heeft groen gas of elektrische aandrijving onze voorkeur.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.