Reviews Zorgkaart NL

Terug naar overzicht

Ruim 70 nieuwe waarderingen zijn aan ons toegekend op Zorgkaart Nederland in de afgelopen paar weken. Inmiddels gaan we richting de 700 waarderingen en hebben we een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2!

Het blijvend groeiend aantal waarderingen laat zien dat de behoefte groot is maar ook dat zowel de zorgvrager als de zorgprofessional ons weten te vinden. Meer openheid in de zorg dat is waar we als Home Instead naar streven.

Benieuwd naar deze nieuwe waarderingen? We zetten er graag een aantal voor je op een rijtje:

“Hartelijke en deskundige CAREGivers, die voor mijn moeder met dementie snel vertrouwde gezichten werden. Fijne intake vooraf, waarbij goed is gekeken naar wie er aansloot bij onze moeder. Goede organisatie, bij ziekte werd direct een andere CAREGiver ingezet. Door Home Instead heeft mijn moeder echt langer thuis kunnen wonen in haar vertrouwde omgeving. Veel dank!”
Waardering van Home Instead Thuisservice Liemers e.o. - Duiven op 19 februari 2022

“Wij zijn zeer tevreden over Home Instead. De zorg die geleverd is maakt het mogelijk dat dhr. thuis kon blijven en weer goed ging eten. Heel fijn hoe alles: het contact, de snelheid en de zorg thuis is verlopen.”
Waardering van Home Instead Thuisservice Enschede e.o. - Enschede op 1 april 2022

“De zorg die de zorgverleners hebben geleverd aan mijn beide ouders was uitmuntend. Niets was teveel. Altijd lief en vrolijk. De communicatie met kantoor was ook heel erg goed.”
Waardering van Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost - Rijswijk op 31 maart 2022

“De dames die bij mij komen zijn heel zorgzaam. Ze gaan wandelen zoals afgesproken. Maar nemen ook initiatieven om andere leuke activiteiten te doen. Zoals spelletjes en muziek luisteren. De CAREGivers hebben ook samen met mij de kerstspullen opgeruimd en ze zijn een keer met mij naar de hoorwinkel geweest, toen mijn gehoorapparaat het niet deed. Ze ontzorgen daardoor ook mijn dochter en ik vind het heel gezellig dat ze bij me komen.”
Waardering van Home Instead Thuisservice Brabant-Noord-Oost - Cuijk op 18 januari 2022

“Home Instead weet de zorgverlening goed en passend af te stemmen op de behoefte. Zorgverlener is altijd snel en goed bereikbaar, denkt mee en kan daardoor ook goed inspelen op veranderingen of aanpassingen in de behoefte aan zorg!”
Waardering van Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen – op 23 februari

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij ons als team inzetten om de wereld van morgen er nog mooier uit te laten zien! Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.