“Ook in Brabant Noord-Oost maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Ze hadden elkaar 60 jaar geleden al beloofd dat ze altijd samen zouden blijven. Maar naarmate zij ouder en kwetsbaarder werd, leek die belofte steeds moeilijker houdbaar. Kon zij door haar ziekte wel thuis blijven wonen? Hoe lang kon hij nog zelf voor haar zorgen? Wie kon hen helpen? De buurvrouw had de gouden tip: “Bel eens met Home Instead hier in de regio.” En zo komt Annemiek nu iedere dag om te helpen bij het opstaan en een paar keer week om samen te koken. Vooral Annemiek haar gehaktballen zijn ondertussen het hoogtepunt van de week geworden!

Annemieke is één van onze CAREGivers. Dat is een vaste medewerker, die komt wanneer het u het beste uitkomt en die er alles aan doet om het u naar de zin te maken tijdens de gewone dagelijkse dingen. Dat kan gaan om samen boodschappen doen, koken en eten, het voorlezen van de krant, helpen herinneren aan het innemen van medicatie, of helpen met wassen en aankleden. Iemand die alle tijd en persoonlijke aandacht voor u heeft, die u kunt vertrouwen en op wie u altijd zonder bezwaar een beroep kunt doen.

Zo iemand gunnen wij iedereen.

Leonie Baltussen 

Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de beste keuze te maken en wij adviseren u bij het regelen van goede zorg. Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Elke dag zetten we graag een stap extra voor u, omdat juist de kleine dingen het leven kleur geven. De klanten van Home Instead geven een hoge waardering omdat we oprechte aandacht voor u hebben, we samen met u de CAREGiver vinden die bij u past en omdat we komen wanneer u dat wilt.

Onze diensten

 

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.