Over ons

“Ook in Brabant Zuid-Oost maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Het is onze persoonlijke missie om te zorgen dat senioren langer en op een prettige manier thuis blijven wonen. Thuis staat voor meer dan alleen de woning, het is de plek waar je jezelf bent, geborgen en veilig voelt.

Anne Marie: ”Bij mijn vader hebben we ervaren welke impact het heeft als een senior het thuis verruilt voor een tehuis. Van zijn vertrouwde plek ging hij naar een andere omgeving met onbekenden. Ondanks dat mijn vader in de eigen woonplaats kon blijven, voelde hij zich ontheemd en alleen.
Doordat wij vaste mensen vonden om hem aandacht te geven en leuke activiteiten te ondernemen, had mijn vader opeens ‘nieuwe vrienden’. Zij zorgden voor waardevolle geluksmomenten. Daarom vind ik het fijn dat we met de dienstverlening van Home Instead het mogelijk maken dat andere senioren, langer dan mijn vader, fijn thuis kunnen blijven wonen.”

Stephan: ”Het draait bij ons om ondersteuning met liefdevolle en persoonlijke aandacht. Samen met onze, speciaal geselecteerde en getrainde, CAREGivers maken wij het verschil in het leven van onze klanten met ondersteuning thuis vanuit het hart. Juist wanneer het even niet meer vanzelf gaat. De wensen van de senior en de mantelzorgers zijn voor ons het uitgangspunt van de dienstverlening.”

Home Instead maakt haar beloften al jarenlang waar in vele regio’s in Nederland. Al tienduizenden senioren hebben de dienstverlening mogen ervaren, waarbij CAREGivers met de klanten en mantelzorgers een waardevolle relatie hebben opgebouwd.

Stephan en Anne Marie van Bussel, Home Instead Brabant Zuid-Oost

Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de beste keuze te maken en wij adviseren u bij het regelen van goede zorg. Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Elke dag zetten we graag een stap extra voor u, omdat juist de kleine dingen het leven kleur geven. De klanten van Home Instead geven een hoge waardering omdat we oprechte aandacht voor u hebben, we samen met u de CAREGiver vinden die bij u past en omdat we komen wanneer u dat wilt.

Onze diensten

Onze dienstverlening bestaat uit; individuele begeleiding, praktische ondersteuning in en om het huis, hulp bij persoonlijke verzorging, samen koken, boodschappen doen en een goed gesprek. Hierbij wordt zorgvuldig bekeken welke wensen u heeft. Op basis daarvan zoeken we samen naar de passende CAREGiver. Wij bieden de ondersteuning zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Vanaf 1 uur per week, tot 24 uur per dag. U kunt bij ons terecht vanuit de WMO, Wlz, Zvw en als particulier.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.