Over ons

“Ook in Den Haag maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Persoonlijke aandacht

De samenwerking tussen u en uw CAREGiver is van essentieel belang. U bepaalt, met of zonder familie, wat u belangrijk vindt. Ons doel hierin is u een prettige en mooie dag te geven. De samenwerking is dan ook divers te weten:

  • emotionele en praktische ondersteuning, variërend van een gezellig gesprek, een gezamenlijke wandeling of een leuk uitje;
  • licht huishoudelijk werk (al dan niet samen met u);
  • persoonlijke verzorging zoals aankleden, douchen en baden of hulp bij toiletgang.

Maatwerk

Doordat wij beschikken over een keur aan CAREGivers zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen. De juiste match tussen u en uw CAREGiver is voor ons het allerbelangrijkste. En mochten we niet iemand voorhanden hebben volgens uw wensen, dan gaan we gewoon naar zo iemand op zoek!

Onze CAREGivers verrichten alle activiteiten die familieleden ook voor elkaar doen, zodat u veilig en aangenaam thuis kunt blijven wonen. Zij doen wat u wilt en wanneer u dat wilt. Kortom, wij leveren maatwerk, het tegendeel van het spreekwoordelijke ‘stopwatchbezoek’.

Het team van Home Instead Den Haag staat klaar om er samen met u een mooie tijd van te maken.

Tim Schwencke, franchisenemer Home Instead Thuisservice Den Haag

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.