Over ons

“Ook in Meierij Den Bosch maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Het leven is goed in het Brabantse land! Maar geldt dat voor iedereen?

Ik ben ervan overtuigd dat zorg en aandacht voor senioren behoorlijk wat beter kan worden georganiseerd. Juist in Brabant!

Vanuit deze overtuiging heb ik aansluiting gezocht bij Home Instead Thuisservice, waar de kwaliteit van dienstverlening voor ouderen voorop staat.

Bij Home Instead stemmen we de service af op de behoefte van ouderen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht.Wij vinden dat als de overheid stelt dat ouderen zelfredzamer moeten zijn, de regie dan bij de oudere zelf moet komen te liggen.Bij hen en bij hun kinderen of andere naasten, die als geen ander kunnen inschatten waar behoefte aan is. Wij willen ervoor zorgen dat mensen langer en op prettige wijze in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel van je thuis voelen, je geborgen en veilig voelen.

Bij mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht stonden dienstverlening en gastvrijheid centraal. Deze begrippen zijn meer dan ooit van toepassing op de zorg waar ouderen behoefte aan hebben.

De afgelopen jaren begeleid ik vanuit mijn yoga praktijk mensen die bewust op zoek zijn naar momenten van rust en ontspanning. Door ademtherapie en yoga breng ik mensen weer in beweging. Om zichzelf te zijn. Om zich thuis te voelen.

Met deze achtergrond en ervaring is mijn missie ervoor te zorgen dat senioren in het verzorgingsgebied Meierij Den Bosch zich (langer) thuis kunnen voelen in hun eigen huis. Het vinden van juist die zorgverlener waar u behoefte aan hebt op het moment dat het u uitkomt, dat is waar we bij Home Instead voor staan.

Het verzorgingsgebied omvat o.a. de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk Dinther, Schijndel, Uden, Oss, Nuland, Nistelrode en Heesch.

Samen met u en uw omgeving zorgen we voor een passende oplossing. Zodat voor iedereen, jong en oud, het leven goed is in het Brabantse land.

Alexandra de Buck, franchisenemer Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

Onze missie is er toe bij te dragen dat u zich goed voelt in uw eigen woonomgeving, in de nabijheid van betekenisvolle anderen. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis.

Onze medewerkers bieden u persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij uw persoonlijke verzorging.

Onze diensten

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.