Over ons

“Ook in Meierij Den Bosch maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn.

Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de regio Meierij Den Bosch al sinds 2015. Door ondersteuning met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat.

Een vertrouwd gevoel en een vertrouwd gezicht

De klant (en mantelzorger) heeft de regie. Op basis van het opgestelde zorgplan en de persoonlijke voorkeuren van de senior kijken we welke CAREGiver het beste past bij de wensen en behoeften. Het supportteam zoekt samen met u naar de juiste ‘klik’ tussen beiden. Deze CAREGiver is het vaste en vertrouwde gezicht. Daarbij is de CAREGiver er op de momenten wanneer dit het beste uitkomt.

Al onze CAREGivers zijn ervaren en getrainde professionals. Mensen die vanuit hun hart werken om het leven van de senior aangenamer te maken. Maar ook om jou, als mantelzorger, te ondersteunen en met je mee te denken. Om ritme en rust te creëren. Home Instead ondersteunt bij het ritme van alledag, om het samen langer vol te houden.

Lokaal en dichtbij

Wij bieden zorg thuis o.a. in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk Dinther, Schijndel, Uden, Oss, Nuland, Nistelrode, Heesch,Bommelerwaard, Maasdriel, Heusden, Drunen en Vlijmen.
Samen met u en uw naasten organiseren we graag de best passende oplossing voor de ondersteuning en begeleiding thuis.

Onze missie is bijdragen aan dat de senior zich goed, veilig en vertrouwd voelt in de eigen woonomgeving, Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleeghuis. Onze medewerkers bieden persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Wij bieden daarbij begeleiding bij de dagelijkse activiteiten in en om huis en assistentie bij de persoonlijke verzorging.

Onze diensten

In de praktijk

We staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen binnen het stelsel van wetten en financieringen. We denken met u mee. Persoonlijke dienstverlening en aandacht staan voorop. De betrokken mantelzorger is een partner voor ons. Het supportteam staat bij vragen
24/7 voor u klaar.

Aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis, Interpolis of ProLife? Dan zijn wij in te zetten voor mantelzorgondersteuning. Home Instead is inzetbaar met een zorgindicatie in zorg in natura of PGB, via een Wlz of een Wmo indicatie. Het Modulair Pakket Thuis (MPT) is een vorm van zorgindicatie op basis van de Wlz. Een goede mogelijkheid wanneer er intensieve begeleiding en ondersteuning nodig is in de vertrouwde thuisomgeving. Daarnaast zijn we ook op particuliere basis inzetbaar. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen. Bij ons staat uw welzijn voorop.

Onze tarieven

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.